Välj en sida
  • Hem
  • Psykoterapi
  • Aktuellt
  • Om
  • Kontakt

Om mig

Katarina Lindén

Leg. Psykoterapeut

Jag är legitimerad psykoterapeut / fil kand psykologi med psykodynamisk psykoterapi som huvudinriktning.

Jag har erfarenhet av arbete inom socialtjänstens öppenvård med fokus på samtalsbehandling vid riskbruk och beroendeproblematik samt anhörigstöd. Jag har även erfarenhet av arbete inom privat behandlingshem med enskilda samtal och gruppbehandling.

Jag har erfarenhet av att arbeta med ångestproblematik, stress, kris, existentiella frågor, relationsproblem, riskbruk och beroendeproblematik samt anhörigstöd. 

Utifrån dina/era individuella behov, integrerar jag teoretisk kunskap och metod från olika inriktningar så som relationell, affektfokuserad, anknytnings- och mentaliseringsbaserad terapi, samt från kognitiva, existentiella och visualiserande- symboldrama inriktningar.

Språk: Svenska och Engelska

Välkommen!

 

Medlem i Riksföreningen för PsykoterapiCentrum, Svenska föreningen för klinisk hypnos, Symboldramaföreningen, Svenska föreningen för relationell psykoterapi, Svenska föreningen för ISTDP (Intensive short-term psychodynamic therapy).

För att bedriva psykoterapi krävs legitimation som psykoterapeut. Legitimationen är en garanti att psykoterapeuten är välutbildad och arbetar på väl beprövat sätt. En psykoterapeut har tystnadsplikt och är en vidareutbildad specialist i samtalsbehandling.

Innehar F skatt

Psykoterapimottagning K.Linden | Centrala Göteborg